Fifty Shades of Gray - Sexterninger - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fifty Shades of Gray - Sexterninger

kr 99
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11757
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Kickstart en kveld med erotiske oppdagelser med denne trioen av kinky terninger for par fra Fifty Shades of Grey sin Play Nice-kolleksjon. Inspirert av Fifty Shades-trilogien vil dette forførende sjansespillet ta deg og din partner på en sensuell reise med oppdagelse, moro og begjær. Eventyrene venter på dere!

Terningene kommer med tips og forslag til hvordan du spiller. Dette forførende sjansespillet kan inspirere deg og partneren (eller gruppen) til mange erotiske scenarioer. Rull terningene!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Gray - Sexterninger
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Fifty Shades of Gray - Sexterninger ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mann 45 om Fifty Shades of Gray - Sexterninger
Vurdering
Enkel måte og gjøre hverdagen litt mer spennende!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Gray - Sexterninger
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!