Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Drømmepakken!

Valentinespakke - 4 Days of Pleasure

kr 1 994 kr 4 070
Spar 51%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
1 på lager
14012
 • 4 kvalitetsprodukter!
 • Bestselgene leketøy for par!
 • Tidenes mest populære til henne...
 • Supervibrator for stimulering av han!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Deres sexreise begynner nå! 4 ekstremt gode leketøy for bedre sex og mer lyst!

Produktinformasjon

Våre eksperter har satt sammen et sett med leketøy som garanterer 4 ulike erotiske høydepunkt. Opplev hele spekteret av nytelse over 4 dager eller åpne alle samme kveld, for en helaften dere ALDRI vil glemme! NB: Ekstremt begrenset antall!

4 eksklusive sexleketøy som gleder både han, henne og begge to sammen!
Dette er en gavepakke for par som er opptatt av kvalitet, gode seksuelle opplevelser og som ikke er redd for å teste nytt farvann.

"Dette er drømmepakken for par som enkelt og greit er ute etter bedre sex og mer sexlyst".
- Christine, testperson

Du får 4 produkter til en verdi av 4070kr til kun 1628,-For mange er selve overraskelsen litt av moroa, men du skal selvsagt få noen hint av hva du kan forvente:

En av pakkene gir dere mulighet til å leke i hemmelighet med partneren din i det offentlige rom. Få dem til å styre din nytelse på avstand eller hold dem på kanten av orgasme i timesvis. Kontrollen er opp til dere hvem som har, det viktigste er at dette er det ultimate forspill!
"Følelsen av å gå ut når jeg visste at han hadde kontroll på mine orgasmer, var ekstremt spennende. Dette er et godt sexleketøy som treffer der den skal, ikke lager sjenerende lyd og som vi nyter begge to, på hver vår måte!"
- Lise, produkttester

Ute etter et sexleketøy som gir dere flere ulike måter å nyte på, sammen og hver for dere? I denne pakken får dere en unik vibrator som dere kan nyte sammen! De fleksible "armene" og en virkelig kraftig motor gjør denne til en must-have i leketøysamlingen!
«Mange leketøy er laget for å kunne brukes på ulike måter, men denne har en avgjørende suksessfaktor; mange motorer! Det betyr at den faktisk fungerer ekstremt godt uansett hvordan man velger å bruke den!
- Tonje, produktekspert

Mannen skal virkelig også få nyte! Opplev et unikt leketøy for han som kan brukes alene, under oralsex eller som kan brukes av dere sammen for en ekstra pirrende stund.
"Jeg var ikke klar over at et så enkelt leketøy kunne stimulere så mye, dette var enkelt og greit j*vlig digg!"
- Thomas, produkttester.

Vi ønsker å tilby nysgjerrige norske kvinner det absolutt beste! Derfor samlet vi våre eksperter, testpersoner og sexolog for å skape det optimale sexleketøyet for henne. I denne pakken finner for kvinnen som vil oppleve optimal nytelse, helt uten grenser. Dette er et perfekt eksempel på hvordan et slikt leketøy skal prestere!
"Drømmen min var sprutorgasme, og etter tips fra Nytelse satset jeg denne vibratoren. Dette var en megasuksess og jeg anbefaler den til alle damer som vil ha et skikkelig kraftig leketøy mellom beina, som gir deg TIDENES orgasme".
- Pernille, produkttester

NB: Pakkene kommer ikke ferdig pakket inn, så en av dere må ta en liten kikk og snike leketøyene opp i f.eks gaveposer. Rekkefølgen kan man selvsagt bestemme selv! Men for at begge to skal bli like overrasket så anbefaler vi å ikke merke gaveposene.

Inkludert i esken

 • Det er en hemmelighet :)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Valentinespakke - 4 Days of Pleasure. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Valentinespakke - 4 Days of Pleasure
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.