Fifty Shades of Grey - Bound to You Ankelmansjetter - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fifty Shades of Grey - Bound to You Ankelmansjetter

kr 599
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11742
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Gjenskap din egen scene fra Fifty Shades med disse utsøkte ankelmanjettene i svart kunstlær og med metalldetaljer i antikk-gull. Eksepsjonelt komfortable med deilig polstring og mykt pusete fôr. Kombiner med resten av Bound to You-samlingen, eller bland og match disse ankelmansjettene med favorittlekene dine for å skape en ny erotisk historie.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Grey - Bound to You Ankelmansjetter
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Fifty Shades of Grey - Bound to You Ankelmansjetter ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Kristin om Fifty Shades of Grey - Bound to You Ankelmansjetter
Vurdering
Ga han full kontroll og mulighet til å gjøre hva han ville med meg. Pirrende samtidig som de sitter godt rundt håndleddet og er ikke vonde å ha på.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Bound to You Ankelmansjetter
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!