Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Arcwave Ion Pleasure Air Stroker

kr 1 596 kr 2 129
Spar 25%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (8)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11528
 • Det nærmeste du kommer en kvinnelig orgasme, lengre og mer intens!
 • Utviklet for mannen som setter pris på kvalitetsopplevelser!
 • Enkel rengjøring og vedlikehold med hygienisk CleanTech silikon.
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Følelsen av at noen sutter og slikker på ditt mest sensitive område, er helt unik!

Produktinformasjon

Arcwave Ion er et revolusjonerende sexleketøy som stimulerer penis med Pleasure Air™ trykkbølger! Arcwave er designet for å gi deg en handsfree og mer intens opplevelse med unik teknologi som pulserer mot penisens mest følsomme punkt Verdens første Pleasure Air™ stimulator for menn - med kraften fra Womanizer!!

Peder (36) testet Arcwave Ion:
«Når dama skryter så mye av Womanizer, så ble jeg fristet til å prøve Arcwave som skal ha den samme teknologien, og HEISANN hvor jeg ble overrasket! Jeg trodde ikke jeg kunne oppleve noe nytt i en alder av 36 år, men jeg er helt målløs! Jeg måtte vende meg til følelsen, for det er ikke en vanlig runk, men når jeg lot den gjøre jobben sin endte jeg opp med en nytelse jeg aldri har kjent maken til. Den følelsen du får rett før orgasme bare varte og varte, og når jeg trodde jeg ikke taklet mer fikk jeg en orgasme som etterlot meg andpusten og helt utmattet av nytelse og glede. Kjære alle mannfolk der ute; hvis dere virkelig vil oppleve noe deilig i penis så er dette veien å gå».

Arcwave stimulering

Arcwave Ion bruker Pleasure Air™ teknologi fra et av verdens mest solgte sexleketøy, Womanizer. Det gir deg stimulering som ikke er mulig med hånden, med pulserende intensitet og en eksplosiv avslutning. Supermyk CleanTech silikon omfavner penis for en mer intens opplevelse. Arcwave Ion er vanntett, oppladbar og svært enkel å vedlikeholde.

"Det nærmeste du kommer en kvinnelig orgasme! Du vil oppleve et klimaks som er mer intens, men også varer lenger. Bruk litt tid på å bli vandt til følelsen den gir, fordi den er virkelig noe annet".
- Maria, sexolog

Arcwave Ion har et eksklusivt og diskré design, med en smart lade- og tørkestasjon som gjør Ion klar til bruk på rekordtid. Ved bruk er det ikke nødvendig å ha en erigert penis, og det er heller ikke nødvendig å bevege på Ion, noe som gjør den ideéll også for deg som ikke oppnår ereksjon eller har begrenset mobilitet i armene.

Dette bør du vite om Arcwave Ion:
- Arcwave Ion passer uansett størrelse! Hylsen er nemlig svært fleksibel, uten at det går utover funksjonen.
- Arcwave Ion er utstyrt med Smart Silence system. Det vil si at trykkbølgene skrus PÅ når den registrerer hudkontakt, og AV når kontakten brytes. Dette gjør Ion ekstra stillegående, da lyden er minimal under bruk. Hold knappen med lyd-symbol inne i 5 sek for å aktivere Smart Silence.
- Rengjøring er enkelt og går fort! Arcwave Ion er vanntett og tåler derfor at du vasker med lunket vann. Skru enkelt de to delene fra hverandre og skyll godt, før du bruker vibratorrens. Ladestasjonen kan også brukes som tørkestativ, men sjekk at ladepunktet et tørt før du kobler på strøm.
- Arcwave Ion vil gi deg en følelse du ikke har opplevd tidligere! Den vil være mer intens, gi deg sterkere orgasmer og klimakset vil vare lenger. Men øvelse gjør mester! Fordi dette er en ny type teknologi, så må du gi deg selv tid til å utforske.
- Bruk mengder med glidemiddel! Fordi hylsen er laget i silikon, er det viktig at du bruker et vannbasert glidemiddel, og bruk mye.
- Oppbevaringsboksen fungerer som ladestasjon og du lader Arcwave Ion ved å sette den i ladestasjonen og koble til USB-kabelen. Når et av lysene lyser, lader den. Når tre lys lyser, er den fulladet. DryTech-pinnen bidrar til at tørkeprosessen går fort og er med på å vedlikeholde leketøyet ditt.

Vi anbefaler et godt glidemiddel for best effekt, da dette vil gjøre det lettere å posisjonere penis og for å få tettere kontakt med pulsatoren.

Arcwave Air Pulse

Spesifikasjoner

 • Herrevibrator fra Arcwave
 • Mål: 28,0 x 8,9 x 24,0 cm (LxBxH)
 • Materiale: CleanTech silikon og ABS-plast

Inkludert i esken

 • Arcwave Ion
 • Arcwave lade- og tørkestasjon
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 8 )

Våre kunder har vurdert Arcwave Ion Pleasure Air Stroker ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Kim om Arcwave Ion Pleasure Air Stroker
Vurdering
Ja, kan jo fortelle litt mer om min erfaring her. Den fungerer nesten litt FOR bra for meg ) God kvalitet på produktet, lett å rengjøre. Selv med laveste styrke på innstillingen, spruter jeg ganske kjapt og intenst. Fascinerende. Morsom liten sak inntil jeg får meg kjæreste igjen :)
MaxMekker om Arcwave Ion Pleasure Air Stroker
Vurdering
Uvant greie I starten. Hadde litt utfordringer med å komme igang med denne. Men etter litt knoting og da jeg skjønte prinsippet ble det andre greier. Etter å ha brukt den noen ganger catcher du greia og da funker den helt fint. Faktisk en deilig følelse når du får justert den til riktig sted på penis. Enkel å rengjøre. Avgir en del lyd men det ødelegger ikke gleden for meg. Kan absolutt anbefales.
LasseLiten63 om Arcwave Ion Pleasure Air Stroker
Vurdering
Knallbra ! Her kan man gjerne gi orgasmegaranti, har aldri kommet så hardt noen gang, også så lett å holde ren. Med denne tror jeg alle kan nå en hard orgasme, jeg har ikke kjent maken. Anbefales, hilsen 63 modell.
Fyr om Arcwave Ion Pleasure Air Stroker
Vurdering
Funker veldig bra i starten! Bra trøkk, men batteriet blir fort dårlig og da blir hele opplevelsen litt midt på 3.
MR.A om Arcwave Ion Pleasure Air Stroker
Vurdering
Dette var noe nytt! Fantastisk redskap som tar deg rett til himmelen, har ikke kommet så hardt på aldri så lenge.
Den er enkel i bruk og lett og rengjøre.
john om Arcwave Ion Pleasure Air Stroker
Vurdering
dette var noe helt annerledes så dette er noe alle menn bør få seg
Knutis89 om Arcwave Ion Pleasure Air Stroker
Vurdering
Dritbra. Skikkelig annerledes og mer high-tech enn andre typer leker jeg har, men den ga en skilleig deilig og LANG orgasme!
Staken om Arcwave Ion Pleasure Air Stroker
Vurdering
Måtte prøve Arcwave når kona er så fornøyd med Womanizer, som har samme type teknologi. Det var fulltreffer! Ikke en vanlig "runkeopplevelse" men skikkelig deilig følelse som sakt bygger opp en kraftig orgasme! Anbefales!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Arcwave Ion Pleasure Air Stroker
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!