En Guide Til Bedre Sex - Fantastisk Sex, vol. 1 - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

"Fantastisk Sex - for bedre sex hele livet" lærer deg blant annet betydningen av et godt forspill, nye og annerledes sexstillinger, oralsex, orgasme, G-punktets gåter, samt hvordan man opprettholder gnisten i et langvarig forhold. Alminnelige par diskuterer og demonstrerer i lærerike og inspirerende scener de forskjellige muligheter som et fargerikt sexliv byr på. Denne erotiske veiledningen kommer til å starte en seksuell revolusjon for deg og din partner. Dere vil finne nøkkelen til de beste og mest intense sex-opplevelser dere noensinne har hatt sammen - uansett alder. (Gjen)oppdag romantikkens og forførelsens kraft og begynn et nytt og forbedret sexliv nå!

Spesifikasjoner

  • Instruksjonsfilmer
  • Spilletid: 1 time 5 minutter
  • Språk: Engelsk
  • Tekster: Norsk, dansk, svensk, finsk

Inkludert i esken

  • En Guide Til Bedre Sex - Fantastisk Sex, vol. 1
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert En Guide Til Bedre Sex - Fantastisk Sex, vol. 1 ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Isa om En Guide Til Bedre Sex - Fantastisk Sex, vol. 1
Vurdering
Det burde stått et sted at denne filmen er laget for babyboomers (gifte par på rundt 50 år). Filmen handler om hvordan man vekker lidenskapen etter mange års ekteskap.
Dessuten fikk coveret meg til å tro at filmen skulle være litt sexy, men å se "alminnelige" 50-åringer ha sex, er ikke veldig sexy.

Folk i midten av 20-årene er nok ikke målgruppen her, noe som burde stått. Jeg hadde valgt en annen DVD om jeg visste det.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

En Guide Til Bedre Sex - Fantastisk Sex, vol. 1
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.