Mini Fingertupp vibrator - Rosen - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Mini fingertupp vibrator - Rosen er formet som en halvmåne, med silikon trekk over. Midt på vibratoren er det en liten forhøyning. Denne har form som en blomst, nærmere bestemt en rose. Denne vil da øke friksjonen mot kroppen. Silikonen er myk og behagelig. Sett vibratoren på peke- eller langfingeren med rosen pekende mot håndflaten. Trykk inn av/på knappen (liten hvit knapp på siden av vibratoren). Den vil da begynne å vibrere og er klar til bruk. Brukes på brystvorter eller klitoris. Denne kan også bruker inne i vaginaen for å stimulere g-punktet. Farge: Hud NB: Virker så lenge batteriene fungerer. Det går ikke an å bytte batterier på dette produktet.

Inkludert i esken

  • Mini Fingertupp vibrator - Rosen
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Mini Fingertupp vibrator - Rosen ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
jente om Mini Fingertupp vibrator - Rosen
Vurdering
den var helt grei..... men ikke noe kjempe store greier......:( å veldig liten leve tid....:(
pia om Mini Fingertupp vibrator - Rosen
Vurdering
kjempegod! Men som sagt- dessverre for kort levetid!
ak om Mini Fingertupp vibrator - Rosen
Vurdering
helt fantastisk! minus for kort levetid..
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Mini Fingertupp vibrator - Rosen
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.