Mini Mite Vibrator Hvit - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Mini Mite Vibrator

kr 79
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (3)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Hvit
1394
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Mini Mite Vibrator
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Mini Mite Vibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Sophie om Mini Mite Vibrator
Vurdering
Liten og heftig. Passe vibrasjon. Super å ta med på reise.
dez om Mini Mite Vibrator
Vurdering
Jeg er enig at denne er liten og hendig, men synes den er VELDIG kraftig for og stmulerer klitoris, spes når man har byttet til nye bat, når du brukt disse litt så blir den bedre, skulle ønsk den var med flere trinn. og lydløs er den vel ikke akkurat. Men en helt grei vibrator til en billig penge.
Venus om Mini Mite Vibrator
Vurdering
Vibratoren er kraftfull, spesielt til å være så liten. I tillegg er den svært stillegående, noe som av og til kan være en fordel. Den fungerer fint til å massere ømme punkter på kroppen og løser opp muskelspenninger både på kropp og i hodebunnen. Styrken på vibreringen kan man stille på fra ganske sakte gående til virkelig kraftig.Som sexleketøy er den på mange måter genial. Den er liten, hendig, lett og håndtere og er stillegående og diskré. Det er lettere å ta frem denne under akten enn å dra frem en 20 cm lang vibrator. Taktisk om du ikke kjenner partneren så godt. Siden den er så liten er den perfekt til å stimulere klitoris under samleie.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Mini Mite Vibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.