Lakk Negligé og G-string - Ass. farger - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 26. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 26.10!

Produktinformasjon

Lakk Neglisjé og G-string: Dette er en lekker og utfordrende neglisjé i et gjennomsiktig materiale med lakk i fronten og en g-string. Om du vil overraske partneren din med noe nytt og sexy undertøy, så er dette perfekt. Dette vil få blodpumpa igang og kvelden er reddet. Garantert suksess på soverommet, kveld etter kveld. Så bruk fantasien og kos deg. Materiale: 90% Polyester og 10% Spandex. Vask: Vaskes på 30 grader. Tilbehør til dette produktet kan du finne i andre deler av vår Nett-Butikk. Størrelsen OneSize passer de som normalt bruker størrelsene S og M.

Inkludert i esken

  • Lakk Negligé og G-string - Ass. farger
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Lakk Negligé og G-string - Ass. farger. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Lakk Negligé og G-string - Ass. farger
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.