Latex - Minikjole med delvis åpen front - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Latex - Minikjole med delvis åpen front

kr 299 kr 598
Spar 50%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Velg størrelse
Velg størrelse
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
6295
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Vaskes forsiktig før og etter bruk Henges til tørk og bruk pudder etter vask Tips: Bruk Saxenfelt Glaze Spray for den skinnende looken! Sprayen har varenummer: 1520 Eksempler på andre latexprodukter som kan settes sammen med kjolen har varenummer: - 1024,3163,3164 - 4678,4679,1512,4680 - 4664,4665,1022,5126,5738,5739 Ellers er det mye spennende produkter under Lakk og Lær rubrikken vår. Der vil du helt sikkert finne noe som du virkelig kan pirre partneren med....

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Latex - Minikjole med delvis åpen front
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Latex - Minikjole med delvis åpen front. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Latex - Minikjole med delvis åpen front
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!