Personvernerklæring - Nytelse.no
40 60 46 66
Kundeservice, man - fre 8-16

Raske og anonyme leveranser
Din trygghet er viktigst for oss
Nytelse.no er sertifisert hos Trygg E-handel

Personvernerklæring

Nytelse.no AS er underlagt den europeiske personvernloven, som også er gjeldende for netthandel i Norge, Sverige og Danmark. Dette for å sikre deg som kunde dine rettigheter, og sikre en trygg handel og god handeopplevelse.

I følge personvernloven må vi be deg godkjenne at vi behandler og oppbevarer opplysninger om deg i vår database. Ved kjøp hos Nytelse.no bekrefter du denne godkjenningen. Informasjonen vil bli brukt for at vi skal kunne ivareta våre forpliktelser overfor deg.

Hvordan sikres dine data

For å sikre dine data utføres all kommunikasjon mellom deg og vår nettbutikk kryptert ved hjelp av et såkalt SSL-sikkerhetssystem. Din informasjon er kun tilgjengelig for deg selv og den ansatte hos oss som behandler din ordre eller kundehenvendelse.

Hvilke data oppbevarer vi

Nytelse.no oppbevarer informasjon nødvendig for sending av varer til rett mottakeradresse, og for å sende eventuelle sporingsdetaljer på mail og/eller sms.

For å gi deg en bedre brukeropplevelse og presentasjon av relevante produkter oppbevares i noen tilfeller også IP-adresse og anonymisert informasjon om ditt navigeringsmønster på våre nettsider.

I våre systemer oppbevarer vi ikke sensitiv informasjon som personnummer og kortdetaljer. Håndtering av slike data overlater vi til vår sertifiserte betalingsbehandler Klarna som er underlagt svært strenge sikkerhetsregler og sikkerhetsrutiner.

Hva benyttes dataene til

For å kunne behandle din bestilling på best mulig måte vil den informasjonen som er nødvendig lagres i våre systemer og formidlet til transportselskapet for levering. Dine personopplysninger benyttes utelukkende for å gi deg en god kundeopplevelse, og videreformidles ikke til noen utover det som er nødvendig for å yte deg den service du behøver i form av betalingstjenester og logistikk.

Nytelse.no tilbyr nyhetsmail som sendes ut med jevne mellomrom. Hvis du har registrert din interesse for dette vil du motta nyhetsmail på din e-postadresse. Du kan til enhver tid avbryte denne tjenesten via en egen lenke i nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss på epost kundeservice@nytelse.no.

Deles dataene med andre

Dine persondata distribueres ikke, og deles kun med våre pålitelige partnere hvor dette er nødvendige for å utføre betalingstjenester og forsendelse av din ordre.

Hvordan slette mine data

Du kan til enhver tid se dine registrerte personlige data på "Min side". Skulle du ønske din konto slettet, kan du gjøre dette ved å kontakte oss på epost kundeservice@nytelse.no.

Ved å slette dine data vil all sporbar informasjon om deg fjernes fra våre og våre partneres systemer. De eneste detaljer som blir værende igjen i våre systemer er ikke søkbare regnskapsdetaljer som vi er pålagt å oppbevare i henhold til Lov om bokføring.

VÅRE MERKEVARER:
Facebook Instagram Youtube Snapchat
Følg oss og få de beste tilbudene!
Vi sender ut nyhetsbrev med gode tilbud, rabattkoder, nyheter og annet spennende innhold. Meld deg på du også!
Vi sender maksimum to nyhetsbrev i uken. Din informasjon vil ikke bli benyttet til andre formål. Du kan melde deg av igjen når som helst.
Firmainformasjon
Nytelse.no, Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand
Org. nr. 985891974

kundeservice@nytelse.no
Tlf. 40 60 46 66

facebook.com/NytelseAS

Om oss - Nytelse.no
Nytelse.no har siden 2003 levert erotiske produkter og homeparty over hele landet. Vi har tusenvis av varer på lager, og sender ordre ut samme dag dersom du bestiller før kl. 15:00. Alle pakker er selvfølgelig helt anonyme uten informasjon om avsender.

Les mer om Nytelse.no

Vi godtar kun bestillinger fra personer som er over 18 år.
Alle modeller på denne siden var over 18 år når de ble avbildet.

© 2003 - 2019 Nytelse.no
PrisgarantiMiljøfyrtårn
Inspirasjon
Kundeinformasjon