J-LAW Love Doll - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

J-LAW er sexdukken for deg som elsker unge Hollywood-damer! Dukken er inspirert av filmer som Hunger Games og American Hustle - dette er den perfekte gaven til ungkaren som har alt! J-LAW er en rimelig sexdukke med åpen munn og en deilig vagina. Dukken er laget i vinyl, og egner seg mest som en morsom gave, men du kan fint nyte J-LAWs åpninger for en deilig erotisk opplevelse.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • J-LAW Love Doll
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert J-LAW Love Doll. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

J-LAW Love Doll
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.