Anal finger - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

En hendig liten anal-leke som passer utmerket godt til nybegynnere, Fest den på fingeren og den er klar til bruk. Gi deg selv eller partneren en deilig anal massasje. Den har et deilig jelly materiale og gir herlig myk følelse. Ikke glem et deilig glidemiddel, som bare forsteker følelsen helt til topp. Den har en: Lengde på: 5 cm Diameter på: 16 mm

Inkludert i esken

  • Anal finger
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Anal finger. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Anal finger
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.