Guilty Pleasure Blindfold i Kunstlær - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Guilty Pleasure Blindfold i Kunstlær

kr 179
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
11784
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Denne øyemasken fra BDSM-kolleksjonen til Guilty Pleasure er laget av vegansk skinn og har en elastisk stropp som gjør at den passer perfekt til de fleste. En øyemaske er et flott bondagetilbehør fordi når man eliminerer en av sansene - synet - blir de andre sansene mye mer følsomme for stimulering!

Materialet som denne Guilty Pleasure-masken er laget av, mikrofiberskinn, er syntetisk skinn av høyeste kvalitet. En høyteknologisk simulering av kvalitetslær! Mikrofiberskinn simulerer strukturen til naturlig skinn ved å bruke bittesmå mikrofiber og polyuretanharpiks av høy kvalitet som råvarer. Syntetisk mikrofiberskinn er det beste læralternativet og den optimale lærerstatningen. Du vil ikke merke forskjellen og BDSM-økten blir absolutt like bra!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Guilty Pleasure Blindfold i Kunstlær
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Guilty Pleasure Blindfold i Kunstlær ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Frekk jente om Guilty Pleasure Blindfold i Kunstlær
Vurdering
Kul blindfold!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Guilty Pleasure Blindfold i Kunstlær
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!