EasyToys Hogtie-sett med hånd- og ankeljern - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

EasyToys Hogtie-sett med hånd- og ankeljern

kr 598
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11472
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Få full kontroll over partneren din med hånd- og ankeljern i dette hogtie-settet fra EasyToys! Nyt følelsen av å være bundet og fastspent, eller slipp fantasien fri og gi din partner en opplevelse de ikke har hatt maken til.

Hånd- og ankeljernene kan brukes separat slik at dere kan prøve ulike typer bindelek, du kan også kombinere settet med andre typer bondageutstyr.

Settet holdes sammen av en massiv O-ring med fire remmer som hver har en solid D-ring i metall du kan feste hånd- og ankeljernene eller annet bondageutstyr til. Det er brukt solid kunstlær som tåler røff lek, noe som gjør settet veldig slitesterkt. Bruk den sammen med annet bondageutstyr som halsbånd eller en ball gag for mer intens lek og moro.

Både hånd- og ankeljernene er justerbare og er svært komfortable i bruk. Settet passer både for erfarne og nybegynnere innen bondagelek da man kan gjøre det så restriktivt eller fritt som man selv vil. Prøv deg frem!

Spesifikasjoner

 • Bondageutstyr fra EasyToys Fetish
 • Lengde, hogtie: ca. 18,5 cm
 • Lengde, håndjern: ca. 11 - 28 cm
 • Lengde, ankeljern: ca. 13 - 30 cm
 • Materiale: PU-lær og metall

Inkludert i esken

 • EasyToys Hogtie-sett med hånd- og ankeljern
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert EasyToys Hogtie-sett med hånd- og ankeljern. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

EasyToys Hogtie-sett med hånd- og ankeljern
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X