Saffron Love Strap - Sportsheets - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Saffron Love Strap - Sportsheets

kr 590
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11033
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Sexy belte i vegansk lær som legges rundt din partners liv når dere har sex. Resultatet er mindre belastning på knær og rygg, med dypere penetrering og bedre tilgang til G og P-punktet!

Love Strap har en myk og polstret overflate for komfortabel bruk, med remmer ved hendene slik at du får et skikkelig godt grep. Lyst på mer? Fold beltet sammen og bruk det som en fantastisk deilig paddle for intense klask mot rumpe og lår. Sex skal være gøy, med Love Paddle kan dere virkelig nyte opplevelsen sammen!

Saffron-serien fra Sportsheets gir deg høy kvalitet til meget gode priser. Utforsk egne grenser og lev ut dine mest intense fantasier med Saffrons unike produkter for lekne par.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Saffron Love Strap - Sportsheets
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Saffron Love Strap - Sportsheets. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Saffron Love Strap - Sportsheets
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!