Strict - Armlenker i lær - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Strict - Armlenker i lær

kr 498
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10548
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Solide armlenker laget for å binde hendene bak ryggen med komfortable lærbånd. Settet har beltespenner over håndleddene og overarmene for enkel justering, her får du låst armene godt fast! Vi garanterer spennende opplevelser sammen med dette tøffe settet.

Det horisontale båndet mellom armene måler 23 cm i bredden, det vertikale båndet langs ryggen er 20 cm langt. Mansjettene for overarmene er justerbare fra 24 - 40 cm i lengden. Håndleddsmansjetten er 17 cm bred, og kan justeres i lengden fra 24 - 36 cm. Settet er enkelt å sette på partneren din, og de myke remmene sitter godt uten å bli ukomfortable.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Strict - Armlenker i lær
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Strict - Armlenker i lær. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Strict - Armlenker i lær
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X