Brystpumpe - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Brystpumpe

kr 198
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (3)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
5188
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Bryst Pumpe: Her er pumpa som kan hjelpe deg om du vil ha litt større bryster for en anledning. Koble bare slangen på, sett koppen til brystet og pump.... På koppen er det tall og mål som viser deg hvor ”stort” du har pumpet. Bør brukes med forsiktighet! Materiale: Hard plast. Farge: Blank, rosa og lilla.

Inkludert i esken

  • Brystpumpe
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Brystpumpe ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Kikki om Brystpumpe
Vurdering
Den funket en periode, den hadde sikkert det nå også om den ikke hadde slått sprekk i den.
Den var behagelig å bruke, og jeg følte puppene svulmet litt opp etter bruk av den. Men så plutselig slo det sprekk i den, jeg er jo forsiktig. Det skjedde bare helt plutselig, til den prisen .… men alle tiders den her , for de spessielt intresserte )
Jente om Brystpumpe
Vurdering
Jeg ble ble skuffa når jeg prøvde den her.. Man får større pupp når den er inni skålen, men når man tar den av igjen så ser man ikke engang forskjell! DRIT skuffa!
Morgan om Brystpumpe
Vurdering
Grei denne!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Brystpumpe
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!