Fifty Shades of Gray - Play Nice Talk Dirty-kort - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Fifty Shades of Gray - Play Nice Talk Dirty-kort

kr 139
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11758
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Inspirer nye gnister til å fly på soverommet når du bruker Dirty Talk-kortene fra Fifty Shades of Grey. Hvert kort er utsmykket med selvtillitsøkende sitater fra bøkene, og har en sexy frase og instruksjon som du og partneren din kan utforske sammen!

Dirty Talk-kortene er designet som en standard kortstokk, det er 52 kort og fire klassiske Fifty Shades-farger: nøkkelen, slipset, mansjetter og ringen. Men dette er mye mer enn ditt gjennomsnittlige kortspill - hvert kort har en dristig frase som hjelper deg å mestre kunsten med Dirty Talk.

Utforsk ulike foreslåtte måter å spille på, bruk kortene til å lage et manus for et rollespill dere vil prøve ut, eller bytt på å trekke kort og utføre instruksjonene som står på dem. Og for å virkelig skru opp spenningen er det blanke Joker-kort, slik at du og partneren din kan legge til deres egne ideer.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Gray - Play Nice Talk Dirty-kort
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Fifty Shades of Gray - Play Nice Talk Dirty-kort ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Veronica om Fifty Shades of Gray - Play Nice Talk Dirty-kort
Vurdering
Vi har manglet piffen i sexlivet og disse kortene hjalp oss opp på "hesten" igjen! Nå spiller vi fast )
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Gray - Play Nice Talk Dirty-kort
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!