Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTDES23! Tilbudet gjelder kun ut søndag 11. desember!200 kroner i rabatt med NYTDES23 - kun tom. 11.12!
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Soveromsspillet - 90 erotiske utfordringer (Norsk)

kr 219
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
10330
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Erotisk spill med 90 utfordringer for lekne par! Soveromsspillet inneholder 90 spennende utfordringer i 6 ulike kategorier. Sett fart på sexlivet og bli inspirert til nye opplevelser sammen! Spillet passer godt for par som ønsker å finne på noe gøy sammen. Dere kan gjøre så mange utfordringer dere vil hver gang, så dere bestemmer selv hvor lang tid det tar.

Soveromsspillet inneholder en kategoriterning og 90 oppgavekort. Oppgavekortene er fordelt på 6 kategorier: Forspill & Romantikk, Flørting & Fristelser, Rollespill & Fantasier, Sex & Posisjoner, Bondage & Fetish og Spiselige Gleder. Hver kategori inneholder 15 kort.

Slik spiller dere:

Kast terningen for å bestemme oppgavekategori. Spilleren som kastet terningen trekker et kort fra kategorien med tilsvarende farge og utfører oppgaven på kortet. Når oppgaven er utført er det neste spiller sin tur.

For å få den beste opplevelsen med Soveromsspillet anbefaler vi sensuelt og deilig tilbehør som isbiter, sjokoladesaus, øyebind, massasjeoljer og dine beste sexleketøy. Det gjør spillet ekstra spennende for alle deltagerne! Har dere ikke tilbehøret som oppgaven beskriver er det bare å bruke fantasien!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • 1 kategoriterning
  • 90 oppgavekort
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Soveromsspillet - 90 erotiske utfordringer (Norsk). Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Soveromsspillet - 90 erotiske utfordringer (Norsk)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.