Truth or Dare Kortspill (Norsk) - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Truth or Dare Kortspill (Norsk)

kr 99
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
9278
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Tør du ta utfordringen? Velger du å svare på et pirrende spørsmål, eller utføre en sexy oppgave? Truth or Dare er et erotisk kortspill for to eller flere spillere! Spillet inneholder 69 kort med spørsmål og oppgaver. Prøv Truth or Dare med kjæresten, eller ta frem kortene på vorspiel - hvor langt vil dere gå for å vinne?

Truth or Dare byr på erotisk underholdning og mye moro for de som er glade i sex! Spillet er på norsk. Hvert kort inneholder et utfordrende Truth-spørsmål og en spennende Dare-oppgave som kan være alt fra å mime din ultimate sexfantasi til deilig kroppskontakt med dine medspillere.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Truth or Dare Kortspill (Norsk)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Truth or Dare Kortspill (Norsk). Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Truth or Dare Kortspill (Norsk)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!