Lakk Body Julie - Ass. farger - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Lakk Body Julie - Ass. farger

Str. Onesize (EU 34-40)
kr 144 kr 289
Spar 50%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
3545
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Lakk Body: En sexy gjennomsiktig body med glidelås foran. Her kommer brystene klart frem, kun skjult av netting. Glidelåsen åpnes i toppen, som betyr at du sakte men sikkert kan vise mer og mer av kroppen din. Skrittet er skjult av latex. Hele settet er pyntet med nagler. Materiale: 88% Polyester og 12% Spandex Vask/Hygiene: Vaskes på 30 grader. Tilbehør til dette produktet kan du finne i andre deler av vår Nett-Butikk. Størrelsen OneSize passer de som normalt bruker størrelsene S og M.

Inkludert i esken

  • Lakk Body Julie - Ass. farger
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Lakk Body Julie - Ass. farger ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Sara om Lakk Body Julie - Ass. farger
Vurdering
Beklager, så var ikke bodyen helt lik på bysten som avbildet..Anser meg som gjennomsnittet i kroppsform. 38/40..Bh delen dekket så vidt mine bryst foran..
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Lakk Body Julie - Ass. farger
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!