Latex - Liten topp - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Latex - Liten topp

kr 298
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Velg størrelse
Velg størrelse
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
1550
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Latex toppSexy topp i latex.... Fint og pynte seg med en kveld dere skal ”ta dere litt av hverandre”.. Og du vil være litt ekstra sexy for partneren din. Kan jo enten bare ha på toppen eller kompansere med sexy undertøy til... Eller om man velger også skjørt eller annet tilbehør i latex:) Spesielt spennende og deilig om dere har en forkjærlighet for latex:) Tips til andre latexprodukter: Varenummer: 1513 - Truse med fransk åpning Varenummer: 5127 - Lange hansker Varenummer: 4005 - Lange strømper Varenummer: 4685 - Skjørt (Husk rett str.)

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Latex - Liten topp
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Latex - Liten topp. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Latex - Liten topp
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!