Fetish Face Kit - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Fetish Face Kit er et enkelt og stilrent ansiktsett i 100 prosent silicon og syntetisk skinn. Det er øyebind med som gir en pirrende følelse når man er med partneren sin. Og kule til munnen.... Disse kombinasjonene gir en opphissende og deilig følelse av og være ”underkastet” partneren når dere er i det rette humøret:) Spennende! Materiale: 100 prosent silicon Farge: Svart Vask/Hygiene: Det anbefales at alle intim-leketøy vaskes og desinfiseres etter bruk for å unngå at det dannes bakterier. I tillegg anbefales det å desinfisere leken på nytt før bruk.

Inkludert i esken

  • Fetish Face Kit
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fetish Face Kit. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fetish Face Kit
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.