Fifty Shades of Grey - Bound to You Ball Gag - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fifty Shades of Grey - Bound to You Ball Gag

kr 349
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
11738
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Stillhet kan være godt som gull, og denne håndlagde ballgaggen i kunstlær med silikonball lar deg oppnå dette med stil. Denne luksuriøse ballgaggen er vakkert designet i imitert skinn med detaljer og dekorasjoner i antikk-gull, og har en silikonkule for ekstra komfortabelt restraint-play!

Den sikre spennen og de matchende D-ringene gir en helt unik BDSM-look, samtidig som den gjør gaggen kompatibel med en mengde kjettinger og bånd for tilpasset bondagelek.

Unn deg den fulle Bound to You-kolleksjonen, eller bland og match denne ballgaggen med favorittlekene dine for å skape en ny erotisk historie.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Grey - Bound to You Ball Gag
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Fifty Shades of Grey - Bound to You Ball Gag ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Louise om Fifty Shades of Grey - Bound to You Ball Gag
Vurdering
God passform og sitter godt i munnen uten at man føler man blir helt kvalt.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Bound to You Ball Gag
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X