Bekjennelser 2 - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Politibetjent Assarson har havnet i fengsel for sin usømmelige oppførsel. Han får besøk av psykologen Stig og hans assistent Nanna for å utrede sine seksuelle perversjoner. I løpet av utredningen er vi innom alle de syndige episodene som har påvirket Assarson, fra russiske ambassader, skitne bordeller... til og med inn i politiets innerste hemmeligheter. Historiene ser ut til å sjokkere unge Nanna, men hvem er hun egentlig?

Spesifikasjoner

  • Nordiske
  • Spilletid: ca. 90 min
  • Skuespillere: Natalie North, Tara White, Darla S De Lovely, Anna-Maria Viito, Liza Eriksson, Pirya Thai m.fl.

Inkludert i esken

  • Bekjennelser 2
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Bekjennelser 2. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Bekjennelser 2
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.