Livat på Landet + Dalkullan (2 DVD) - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Dobbelfilm med klassikerne Livat på Landet og Dalkullan fra Mike Beck! Sommerferien avsluttes med en skikkelig sexfest i Livat på Landet, den svenske sommersynden gjenskapes med stjerner som Amandla, Alexandra Hjort og Clauda Wennström. Dalkullan er legenden om en kvinnelig vesen som forfører og bedrar - ingen kan motstå henne. Amandla og Kristina får oppleve hennes makt når de reiser på sommerferie til sin venninne Alexandra.

3 timer og 30 minutter med deilig sommersex fra en av Sveriges største pornoprodusenter - Livat på Landet og Dalkullan er filmpakken for deg som elsker svenske jenter!

Spesifikasjoner

  • Nordiske
  • Spilletid: ca. 3 t 30 min min
  • Skuespillere: Amandla, Kristina Ljuv, Alexandra Hjort, Claudia Wennström, Eva H. Sabina m.fl.
  • Språk: Svensk

Inkludert i esken

  • Livat på Landet + Dalkullan (2 DVD)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Livat på Landet + Dalkullan (2 DVD). Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Livat på Landet + Dalkullan (2 DVD)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.