High Performance Silicone C-Ring by Sir Richard's - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Designet for økt nytelse - CONTROL styrer blodomløpet i penis for hardere, kraftigere og mer langvarige ereksjoner og mer intense orgasmer. Denne tykke penisringen i ekstra fleksibel silikon sitter godt uten å klype eller dra i huden. Det gir mer jevnt trykk og bedre resultater. Penisringen settes rundt roten av penis og holder blodet i skaftet slik at du beholder ereksjonen lenger enn vanlig. Det tøffe designet trekker oppmerksomheten mot penis og fremhever dine mannlige sider.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • High Performance Silicone C-Ring by Sir Richard's
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert High Performance Silicone C-Ring by Sir Richard's. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

High Performance Silicone C-Ring by Sir Richard's
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.