High On Love - Varmende og Stimulerende Glidemiddel - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

High On Love - Varmende og Stimulerende Glidemiddel

kr 398
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11487
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

High On Love Glidemiddelet er utrolig glatt og luksuriøst. Glidemiddelet er en fusjon av naturlige ingredienser av førsteklasses kvalitet som er laget for å gi elskov og sex en ny mening. Dette vannbaserte glidemiddelet inneholder hempfrøolje som virker beroligende på huden, tilfører fuktighet og motvirker fet hud, samt andre ingredienser som gir en varmende og stimulerende følelse!

Denne harmoniske og vannbaserte blandingen vil gjøre hver bevegelse silkemyk og glatt, noe som gjør alt mer behagelig ved berøringen og til slutt gir deg den klimaktiske opplevelsen du har ventet på!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • High On Love - Varmende og Stimulerende Glidemiddel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert High On Love - Varmende og Stimulerende Glidemiddel. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

High On Love - Varmende og Stimulerende Glidemiddel
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!