Tom of Finland - Silicone Cock Ring Set (3 pk) - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Tom of Finland - Silicone Cock Ring Set (3 pk)

kr 298
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
10341
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

3 ekstra tykke penisringer for maksimum effekt. Den myke silikonen er hard, men likevel fleksibel, med en matt overflate og Tom of Finland-logo på utsiden. Settet inneholder tre ringer i ulike størrelser, fra 3,8 til 5,7 cm i diameter.

Penisringen settes ved roten av penis. For best effekt bør penis være erigert på forhånd, bruk gjerne en penispumpe for å få ekstra kraftig ereksjon. Ringen vil holde blodet i penis for økt følsomhet og en hardere og mer langvarig ereksjon.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Tom of Finland - Silicone Cock Ring Set (3 pk)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Tom of Finland - Silicone Cock Ring Set (3 pk). Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Tom of Finland - Silicone Cock Ring Set (3 pk)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!