Fifty Shades of Grey - Bound to You Flogger - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fifty Shades of Grey - Bound to You Flogger

kr 499
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11741
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Legg til et snev av Ana-og-Christian-inspirert nytelse i hverdagen med denne floggeren i Bound to You-kolleksjonen fra Fifty Shades of Grey.

Legg til et snev av Ana-og-Christian-inspirert nytelse i hverdagen med denne floggeren i Bound to You-kolleksjonen fra Fifty Shades of Grey.
Med deilig myke kunstlærstrimler og håndtak med flettede detaljer i vegansk lær, er dette allsidige tilbehøret perfekt for å kile og pirre partneren din, perfekt for de som ikke er så erfarne innen BDSM!

Med et teksturert håndtak for ekstra grep, gir denne floggeren deg selvtillit i slagene dine. Prøv å ldra lærstrimlene sakte over partnerens hud for å vekke begjæret, og ta kontrollen med litt mer kraft.

Laget av luksuriøst vegansk skinn og trykt med gullbokstaver, gir dette utsøkte tilbehøret bondageleken et snev av eleganse.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Grey - Bound to You Flogger
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Fifty Shades of Grey - Bound to You Flogger ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
BDSM-nybegynner om Fifty Shades of Grey - Bound to You Flogger
Vurdering
Har latt med inspirere av bøkene i Fifty Shades-serien og denne har gitt oss mye spennende lek.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Bound to You Flogger
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!