Lær Pisk - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 1. august.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 01.08!

Lær Pisk

kr 198
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
1440
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Dette er en hendig liten pisk du lett og diskret kan ta med deg der du skal, eller bare bruke hjemme.

Lær Pisk: Dette er noe for deg som liker det lille ekstra... Den består av 10 skinnremser på 50 cm., og den har et hendig håndtak med stropp av samme materiale. Materiale: Skinn Farge: Svart Lengde: 50 cm. Vask/Hygiene: Vaskes på 30 grader. Tilbehør til dette produktet kan du finne i andre deler av vår Nett-Butikk.

Inkludert i esken

  • Lær Pisk
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Lær Pisk ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
luremus om Lær Pisk
Vurdering
ikke for hard men gøy i lek
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Lær Pisk
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om personvern og cookies.
Den er grei!