BH & String Rhinestone - Abierta Fina - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

BH & String Rhinestone - Abierta Fina

kr 498
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Velg størrelse
Velg størrelse
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
9987
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Sexy sett med åpen BH, strømpeholder og stringtruse med fransk åpning. Den lett polstrede BHen er dekorert med Rhinestone-krystaller og et flott anheng mellom brystene. Stringtrusen og hofteholderen har også skinnende Rhinestone-detaljer. Alle stroppene er justerbare, strømper er ikke inkludert (se under).

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • BH & String Rhinestone - Abierta Fina
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert BH & String Rhinestone - Abierta Fina ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
jente 24 om BH & String Rhinestone - Abierta Fina
Vurdering
hofteholderen er litt stor, ellers er settet både nydelig i seg selv, men kjæresten fikk stiv penis bare av og se meg ligge på sengen med dette på!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

BH & String Rhinestone - Abierta Fina
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!