Dreamgirl Garter Slip med g-streng - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Dreamgirl Garter Slip med g-streng

Str. One Size
kr 398
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11687
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Her har du en strømpeholder utenom det vanlige! Dreamgirl har laget en skulptert minikjole med nesten helt åpen front og enkel knyting i ryggen, med matchende blondetruse!

Dette undertøysettet er utrolig sexy! I front henger minikjolen kun sammen med stropper over brystet og en ring i midjehøyde. Selve minikjolen er laget i blondestoff og har en utfordrende utringning og hals. Brystdelen er en soft cup, noe som vil si at den ikke har underbøyle, men strammes bak i ryggen.

Bak er kjolen så godt som åpen, for fri tilgang til godsakene! Strømpebåndene er festet i selve minikjolen i toppen og kan justeres i enden. Føl deg sexy for deg selv og for partneren din, denne vil du garantert ikke glemme!

NB! Strømpene følger ikke med, men du kan se noen av våre anbefalinger under!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Dreamgirl Garter Slip med g-streng
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Dreamgirl Garter Slip med g-streng. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Dreamgirl Garter Slip med g-streng
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!