Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTSPRING! Tilbudet gjelder kun ut mandag 22. april!200 kroner i rabatt med NYTSPRING - kun tom. 22.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Vac-U-Lock

Vac-U-Lock™ fra Doc Johnson gir deg friheten til å bruke dildoene dine akkurat slik du vil. Bruk dildoen som en strap-on, fest den på veggen med en sugekopp, bruk den med en sexmaskin eller nyt dildoen alene!
Sortering: Bestselgere
Vac U Lock sugekoppsystemer er den perfekte løsningen for håndfri nytelse. Vår innovative sugekoppbaser gjør det enkelt å feste kompatible dildoer til enhver glatt overflate med et enkelt trykk.
Våre høykvalitets sugekopper gir eksepsjonelt grep slik at du kan fokusere på å ha det gøy. Enten du vil krydre alenetiden eller partnerleken, kan en Vac-U-Lock-sugekoppbase legge til en ny dimensjon til opplevelsen din. Bare skyv basen på din favorittdildo eller vibrator og fest vakuumsugekoppen.
Den tette forseglingen skapt av låsesystemet vårt sikrer at leketøyet ditt holder seg på plass under bruk. Våre sugekoppbaser er laget av kroppssikkert silikon og er enkle å rengjøre og gjenbruke igjen og igjen. Gi deg selv eller en partner den håndfrie stimuleringen du ønsker med et pålitelig Vac-U-Lock-sugekoppsystem. Lås opp en verden av nye muligheter og posisjoner - bare fest på og start nytelsen!
Les mer