Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Vibrator

Vibratorer for Kvinner - alt du trenger å vite
Vibratorer for kvinner er et populært sexleketøy som kan gi økt seksuell nytelse og tilfredsstillelse. Det finnes mange forskjellige typer vibratorer for kvinner tilgjengelig og det er viktig å finne den som passer dine behov og preferanser.
Noen av de vanligste typene vibratorer for kvinner inkluderer klitorisvibratorer, G-punktvibratorer, rabbitvibratorer, vibrerende dildoer og massasjestaver. Klitorisvibratorer er designet for å stimulere klitoris, mens G-punkt vibratorer er utformet for å stimulere G-punktet. Rabbitvibratorer kombinerer klitoris- og G-punktstimulering, og massasjestaver er kraftige vibratorer som kan brukes på hele kroppen.
Før du kjøper en vibrator, er det viktig å vurdere størrelse, materiale og funksjoner. Det er også viktig å velge en vibrator som er laget av trygge materialer. Mange vibratorer tilbyr også ulike hastigheter og vibrasjonsmønstre for å gi deg den ultimate nytelsen.
Vibratoren kan brukes alene eller sammen med en partner, og kan gi økt seksuell nytelse og tilfredsstillelse. Det er viktig å rengjøre vibratoren grundig etter hver bruk for å unngå infeksjoner og øke levetiden til sexleketøyet.
Utforsk de forskjellige alternativene og velg en vibrator som vil gi deg den ultimate nytelsen og tilfredsstillelse.
Les mer
Sortering: Bestselgere
Vi er glade for å introdusere vibratoren, et sexleketøy som har blitt stadig mer populært i Norge og over hele verden. Vibratorer er designet for å gi seksuell nytelse og kan brukes alene eller med en partner. De kommer i ulike former, størrelser og materialer, og kan tilpasses individuelle preferanser.
Selv om vibratorer ofte assosieres med kvinnelig seksualitet, kan de også brukes av menn. Mange vibratorer er designet for å stimulere prostata, som kan gi intense orgasmer. Noen vibratorer kan også brukes til å stimulere andre erogene soner, som brystvortene eller perineum.
Vi vil utforske ulike typer vibratorer og hvordan de kan brukes for å forbedre sexlivet ditt. Vi vil også diskutere hvordan man kan velge riktig vibrator for individuelle preferanser og behov. Les videre for å lære mer om dette spennende og stadig mer populære sexleketøyet.
Typer Av Vibratorer
Vi elsker vibratorer fordi de kan gi oss intense og varierte orgasmer. Det finnes en rekke forskjellige typer vibratorer på markedet, og det kan være vanskelig å vite hvilken som passer best for deg. Her er en oversikt over de vanligste typene vibratorer og hva de kan tilby.
G-Punkt Vibratorer
G-punktet er en erogen sone som kan gi kvinner intense og dype orgasmer. En G-punkt vibrator har en buet form som er designet for å treffe dette området. Disse vibratorer kan være litt større enn andre typer, men de er fortsatt enkle å bruke. Noen G-punkt vibratorer har også en klitorisstimulator, slik at du kan få dobbel nytelse.
Klitoris Vibratorer
Klitoris vibratorer er kanskje den mest populære typen vibrator. Disse vibratorer er utformet for å gi direkte stimulering til klitoris, som er en av de mest følsomme delene av kroppen vår. Klitoris vibratorer kommer i mange forskjellige former og størrelser, fra små bullet vibratorer til større varianter med ulike hastigheter og vibrasjonsmønstre.
Anal Vibratorer
Anal vibratorer er utformet for å gi stimulering til anus og prostata hos menn. Disse vibratorer har vanligvis en smalere form enn andre typer vibratorer, og noen har også en kurvet form for å treffe prostata. Det er viktig å bruke rikelig med glidemiddel når du bruker en anal vibrator, og å starte forsiktig for å unngå skade.
Par Vibratorer
Par vibratorer er utformet for å gi nytelse til både deg og partneren din. Disse vibratorer kan brukes under samleie, og mange har også en fjernkontroll som gjør det enkelt å endre hastigheter og vibrasjonsmønstre. Par vibratorer kommer i mange forskjellige former og størrelser, fra små klitorisvibratorer til større varianter som gir stimulering til både klitoris og G-punktet.
Materialer Brukt I Vibratorer
Vi i vibratormarkedet har et stort utvalg av materialer som brukes i produksjonen av vibratorer. Her er en oversikt over de vanligste materialene som brukes i dag.
Silikon
Silikon er et populært materiale som brukes i vibratorer. Det er mykt, fleksibelt og kan formes til forskjellige størrelser og former. Silikon er også kroppssikkert og enkelt å rengjøre. Det er derfor et trygt og populært valg for mange.
Gummi
Gummi er et annet materiale som brukes i vibratorer. Det er mykt og fleksibelt, og kan også formes til forskjellige størrelser og former. Men gummi kan inneholde ftalater, som er kjemikalier som kan være skadelige for helsen. Derfor anbefaler vi å velge en vibrator laget av kroppssikre materialer som silikon eller glass.
Glass
Glass er et spennende materiale som brukes i vibratorer. Det er hardt og glatt, og kan gi en annen type stimulering enn silikon eller gummi. Glass er også kroppssikkert og enkelt å rengjøre. Men det er viktig å være forsiktig når du bruker en glassvibrator, da den kan være skjør og lett å ødelegge.
Vi anbefaler alltid å velge en vibrator laget av kroppssikre materialer som silikon eller glass, og å sjekke at den er enkel å rengjøre. På den måten kan du være sikker på en trygg og hygienisk opplevelse.
Vedlikehold og Rengjøring
Vi vet at sexleketøy kan gi oss mye glede og nytelse, men det er også viktig å ta vare på dem for å sikre at de varer lenge og forblir hygieniske. Her er noen tips for å vedlikeholde og rengjøre vibratoren din:
Før og etter bruk
Før du bruker vibratoren, er det viktig å vaske den grundig med mild såpe og varmt vann. Sørg for å tørke den godt før du bruker den. Etter bruk, må du rengjøre den igjen. Hvis vibratoren er vanntett, kan du vaske den med såpe og vann igjen. Hvis ikke, kan du bruke en spesiell leketøysrenser som er laget for å rengjøre sexleketøy.
Batterier
Hvis vibratoren bruker batterier, må du huske å ta dem ut etter bruk. Hvis batteriene blir igjen i vibratoren, kan de lekke og ødelegge den. Hvis du ikke skal bruke vibratoren på en stund, kan du også ta ut batteriene for å unngå skade på vibratoren.
Oppbevaring
Når du ikke bruker vibratoren, må du oppbevare den på en ren og tørr plass. Du kan bruke en spesiell oppbevaringspose eller eske for å beskytte den mot støv og skitt. Det er også viktig å holde vibratoren borte fra direkte sollys og varme.
Andre tips
Hvis vibratoren har ledninger eller kabler, må du være forsiktig når du rengjør den for å unngå å skade ledningene.
Hvis vibratoren har flere deler, må du sørge for å rengjøre hver del separat.
Hvis vibratoren har spesielle funksjoner, som roterende deler eller bevegelige deler, må du være forsiktig når du rengjør den for å unngå å skade disse delene.
Les mer
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!