Satisfyer Backdoor Lover Red Analvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Satisfyer Backdoor Lover Red Analvibrator

kr 299
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
12417
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Sensuell prostatamassasje med Satisfyer Backdoor Lover!

Produktinformasjon

Nyt forførende vibrasjoner i analen med Satisfyer Backdoor Lover. Analvibratoren skjemmer deg bort med en kraftig motor og sterke, dype vibrasjoner.

De 12 vibrasjonsprogrammene kan enkelt styres via One Touch-knappen og tilbyr deg maksimal allsidighet under lek med ulike rytmer, fra mildt til intenst.
Backdoor Lover er ekstra bøyelig og tilpasser seg derfor perfekt til din anatomi. I tillegg imponerer den med sin runde form, og den avsmalnende tuppen sørger for målrettet stimulering. Den glatte overflaten i hudvennlig silikon sørger for en forførende følelse.

Den vanntette overflaten (IPX7) avrunder den forførende opplevelsen som Backdoor Lover gir. Analvibratoren er ikke bare den ideelle følgesvennen for våte og nytelsesfulle økter i dusjen eller badekaret, men kan også enkelt rengjøres med varmt vann og en mild såpe.

De integrerte batteriene i vibratoren kan lades opp igjen med den medfølgende USB-ladekabelen. Med forskjellige former, en håndterbar størrelse og en enkel betjening, egner unisex-analvibratorene i Satisfyer Plug Vibrator-serien seg spesielt godt for nybegynnere innen anallek. For en smidig opplevelse anbefaler vi at man alltid bruker et vannbasert glidemiddel.

Spesifikasjoner

 • Analplugg fra Satisfyer
 • Lengde: ca. 11,2 cm
 • Tykkelse: opptil ca. 4,1 cm
 • Materiale: silikon, ABS-plast

Inkludert i esken

 • Satisfyer Backdoor Lover Red
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Backdoor Lover Red Analvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Backdoor Lover Red Analvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!