Satisfyer Plug-ilicious 2 Analplugg - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Satisfyer Plug-ilicious 2 Analplugg

kr 519
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
1 på lager
12421
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Deilig analplugg som kan styres via app!

Produktinformasjon

Opplev sensuell ekstase med Satisfyer Plug-ilicious 2! Analvibratoren for menn og kvinner imponerer med sin kjegleform og utflatede ende som fyller bakdøren din på en behagelig måte og skjemmer deg bort med intense vibrasjoner!

Analplugen har to kraftige og stillegående motorer som kan styres separat for haugevis av ulike stimuleringsmuligheter! Vibrasjonsprogrammene kan styres både via det integrerte kontrollpanelet eller via den kostnadsfrie Satisfyer Connect-appen.

Med appen finnes det mye å oppdage: I tillegg til å kunne skape dine egne vibrasjonsmønstre kan du også utveksle ideer med andre brukere eller sette i gang video- og lydsamtaler med partneren din!

Satisfyer Connect-appen er tilgjengelig for iOS, Android og Apple Watch. Satisfyer Plug-ilicious 2 er laget av hudvennlig, mykt silikon og er takket være den glatte overflaten lett å føre inn. Den brede bunnen fungerer dessuten som håndtak og sørger for sikker bruk.

For en smidig opplevelse anbefaler vi at du også bruker et godt vannbasert glidemiddel. I tillegg har Plug-ilicious 2 en vanntett (IPX7) overflate, slik at den ikke bare er ideell som ledsager under lek i dusjen, men også enkelt kan rengjøres med varmt vann og en mild såpe. Dersom den skulle gå tom for kraft, kan de integrerte batteriene lades opp igjen med den medfølgende USB-ladekabelen.

Spesifikasjoner

 • Analplugg fra Satisfyer
 • Lengde: ca. 13,5 cm
 • Tykkelse, stav: opptil ca. 2,8 cm
 • Materiale: silikon og ABS-plast

Inkludert i esken

 • Satisfyer Plug-ilicious 2 Analplugg
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Plug-ilicious 2 Analplugg. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Plug-ilicious 2 Analplugg
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!