Jimi Hendrix The Sex Tape - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Jimi Hendrix The Sex Tape

kr 290
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
4747
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Filmen du ikke trodde du ville få se! Filmen viser at Jimi Hendrix kunne blitt en like stor pornostjerne som rockestjerne, sier Steven Hirsch i Vivid.

Alt startet med en eske på en auksjon; i 2007 kjøpte en musikksamler en eske med gamle plater, plakater, konsertlitteratur og en gammel filmrull på en auksjon. Da han senere gikk gjennom innholdet fant han en film merket med "Black Man". Han lånte en filmfremviser og oppdaget den utrolige sannheten: mannen på filmen var selveste Jimi Hendrix! Samleren tok kontakt med Vivid og sammen startet de en etterforskning. En gruppe Hendrix-eksperter og historikere ledet teamet til to jenter som kjente artisten intimt: Cynthia "Plaster Caster", som laget en avstøping av Jimis penis, og Pamela Des Barres, verdenskjent "SuperGroupie". "Det er ingen tvil" sier Cynthia, "Det er hans penis og det burde jeg vite". Pamela er enig og sier "Denne filmen beviser at Jimi var fantastisk i senga og virkelig kunne tilfredstille sin partner". NB: Denne filmen er laget som en dokumentar og er ingen erotisk film tvers igjennom.

Inkludert i esken

  • Jimi Hendrix The Sex Tape
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Jimi Hendrix The Sex Tape. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Jimi Hendrix The Sex Tape
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!