Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Black Friday Sexleketøy

Black Friday og Black Week er begge deler av Crazy Sexy Weekend hos Nytelse.no, og har landets beste tilbud på erotiske leker.
Hva er Black Friday?
Black Friday (eller Black Week) faller alltid på dagen etter at amerikanerne feirer Thanksgiving, det vil si fjerde torsdag i november. Dette er en årlig handledag mot slutten av november som markerer begynnelsen av julehandelen. Navnet “Black Friday” er slang for å beskrive at salget “går i svart” fordi kunder kjøper som gale i butikkene.
I Norge kom Black Friday for første gang i 2010, og siden har interessen vokst enormt til at konseptet har blitt utvidet til hele helgen. Datoen kan endre seg fra år til år, og Black Friday 2024 er for eksempel 25. november. Hos Nytelse.no feirer vi alltid med store rabatter og tilbud på populære sexleketøy for kvinner og menn.

Hva er Cyber Monday?


Først mandag etter Black Friday har siden 2005 blitt navngitt Cyber Monday, og er en del av Black Week. Tradisjonelt har Black Friday vært dagen for handel i fysiske butikker, og Cyber Monday den store dagen for netthandel. "Cyber" skal reflektere den voksende trenden for netthandel og digitale salg i “cyberspace”. Dagen eksisterer for dem som ikke rakk å kjøpe varer på fredagen, men fortsatt er på kjapt etter et kupp.

Spar penger på sexleketøy


Mange tror at Black Friday og Cyber Monday bare handler om å sikre seg gode tilbud på elektronikk og klær, men det er også svært mange gode tilbud på sexleketøy på Black Friday på Nytelse.no. Når det er salg på Black Week har du mulighet til å spare penger på utvalgte produkter med opptil 70% rabatt på de mest populære sexleketøyene for kvinner og menn.
Hos oss får du bestilt erotiske leketøy som dildoer, vibrator, fleshlight, sexdukker, sexmaskiner, bondage og annet BDSM utstyr til ham og henne med rask og anonym leveranse. Vi har også åpent kjøp på 365 dager og prisgaranti slik at du kan være sikker på kjøpet.

Singles Day utfordrer Black Friday


Den 11. november i år markeres Singles Day. Dette er en ny rival som opprinnelig stammer fra Kina, og har allerede passert Black Friday globalt når det gjelder omsetning. Dette betyr at Singles' Day 2023 kommer til å være en av de største handledagene i verden, og i Norge blir den stadig mer populær for hvert år som går. Vi i Nytelse samler en rekke tilbud og avslag på produkter til den unike dagen.
Les mer
Sortering: Bestselgere
X
Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800! Vi gir deg en gratis wand ved kjøp over kr 800!