Leg Avenue - Undertøysett m/ Croptopp, Suspenderstrømper og G-streng - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Leg Avenue - Undertøysett m/ Croptopp, Suspenderstrømper og G-streng

Str. One Size
kr 339
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11944
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Dette undertøyssettet fra Leg Avenue har alt. Croptopp med halternck og lange ermer, check! Suspenderstrømper i deilige nettingblonder, check! G-streng som matcher, check!

Dette matchende undertøyssetet er et skikkelig godt alternativ til bodystocking, og gir mer frihet til kombinasjoner og bevegelighet. Croptoppen har netting med blonder i toppen og illusjonen av at den er et korsett. Samtidig har den lange ermer som går fra ca. midt på overarmen og en halterneck som går opp fra ryggen.

Suspenderstrømpene er i samme mønster som croptoppen og gir illusjonen av hofteholder med strømper, men henger sammen hele veien opp. Skikkelig sexy og lett tilgjengelighet. Medfølgende G-streng gjør settet komplett!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Leg Avenue - Undertøysett m/ Croptopp, Suspenderstrømper og G-streng
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Leg Avenue - Undertøysett m/ Croptopp, Suspenderstrømper og G-streng. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Leg Avenue - Undertøysett m/ Croptopp, Suspenderstrømper og G-streng
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
X
Norges mest solgte adventskalender for voksne - kun hos Nytelse.no!