Guilty Pleasure Bondagetau - 5 meter - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Guilty Pleasure Bondagetau - 5 meter

kr 179
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11773
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Gullfarget bondagetau fra BDSM-kolleksjonen til Guilty Pleasure. Tauet er 5 meter langt og har metallhetter i begge ender for å forhindre at tauet fliser seg og rakner. Guilty pleasures tauet er laget av bomull, er mykt og deilig å ta på og perfekt for flere ulike bondageaktiviteter.

Bondagetauet er ideelt for de som er nybegynnere til japansk bondagelek, så vel som for de mer erfarne i Kinbaku- eller Shibari-binding. Øv deg på spennende bindeteknikker, prøv på partneren eller deg selv. Det er både vakkert og gøy!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Guilty Pleasure Bondagetau - 5 meter
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Guilty Pleasure Bondagetau - 5 meter ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Vegard om Guilty Pleasure Bondagetau - 5 meter
Vurdering
Frøkna ble helt vill da jeg bant henne fast med dette. Blir ikke siste gang!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Guilty Pleasure Bondagetau - 5 meter
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!