ElectraStim - Jack Socket Male Stroker - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

ElectraStim - Jack Socket Male Stroker

kr 898
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
8283
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Vanlige produkter for menn kan være morsomme, men ofte føles det som om noe mangler - ElectraStim gir deg alt du forventer fra en realistisk penishylse, men med direkte stimulering av nervene for en utrolig opplevelse du aldri har kjent maken til!

Jack Socket er et unikt produkt fra ElectraStim som sender impulser rett til de mest følsomme nervene i penis. Det høres kanskje rart ut, men der de fleste andre sexleketøy kun stimulerer huden vil ElectraStim gi deg orgasmer du kjenner gjennom hele penis. Merk at du må ha en kontrollenhet fra ElectraStim som Jack Socket kobles til, se under anbefalt tilbehør hvis du ikke har denne fra før.

Jack Socket er dekket av en utvendig hylse i ren silikon, denne er elastisk og du kan klemme på den for å øke presset mot penis - det vil også forsterke strømimpulsene. Prøv deg frem med ulike styrkenivåer og impulsrytmer for å finne din perfekte innstilling.

Rengjøring og vedlikehold er gjort enkelt ved at selve hylsen kan fjernes fra dekselet og rengjøres separat. Vask hylsen med varmt vann og litt vibratorrens så er den klar til neste gang.

Når du bruker Jack Socket er det viktig at hylsen sitter på plass rundt penis før kontrollenheten slås på (og av etter bruk), ellers kan strømimpulsene oppleves som for kraftige/intense pga. lite overflatekontakt.

Viktig informasjon

Krever en kontrollenhet fra ElectraStim, se anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner

 • Lengde, hylse: ca. 10,0 cm
 • Diameter, hylse: ca. 2,5 - 4,5 cm (elastisk)
 • Hylse i realistisk TPE-gummi, ytre deksel i ren medisinsk silikon med strømledende kontaktpunkter i gummi.

Inkludert i esken

 • ElectraStim Jack Socket
 • Realistisk hylse
 • Deksler for oppbevaring og støvbeskyttelse
 • Electro Gel ledende gele (60g)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert ElectraStim - Jack Socket Male Stroker. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

ElectraStim - Jack Socket Male Stroker
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X