Shock Therapy Cock Strap - Stimulerer penis - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Dette settet passer perfekt for nybegynnere og dere som er nysgjerrige på elektrosex. Ringene i myk og hudvennlig silikon sitter som støpt rundt penis, og den medfølgende fjernkontrollen lar deg eller din partner velge strømstyrke og frekvens. Fjernkontrollen kan også brukes på egen hånd, til f.eks. massasje eller til stimulering av erogene soner. NB: Ringene må benyttes samtidig. Den store ringen festes rundt penisroten, mens den lille ringen settes på penis. Start forsiktig på lav styrke slik at du lett finner ønsket stimuleringsnivå.

Spesifikasjoner

  • Elektrosex
  • Batteri: 1 x CR2032-batteri (medfølger)
  • Diameter, stor ring: ca. 5,5 cm
  • Diameter, liten ring: ca. 4,5 cm
  • Ringer i silikon, fjernkontroll i PVC og metall.

Inkludert i esken

  • 2 stk. penisringer i silikon
  • Fjernkontroll
  • 1 stk. CR2032 batteri
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Shock Therapy Cock Strap - Stimulerer penis ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Christian om Shock Therapy Cock Strap - Stimulerer penis
Vurdering
Løp og kjøp.
yolo85 om Shock Therapy Cock Strap - Stimulerer penis
Vurdering
knall bra produkt!
Electron om Shock Therapy Cock Strap - Stimulerer penis
Vurdering
Ettersom jeg har positive erfaringer med elektrisk stimulering fra tidligere, så vi på produktet som et rimelig og pirrende tilskudd til samlivet. Dette stemte dessverre ikke.

Produktet har to primærutfordringer:

1. Enten så passe ringene, eller så passer de ikke. Både for store og små menn vil dette være avgjørende. Man bør nok måle før man bestiller.

2. Strømstyrke og leveransen av strøm er for meg uhensiktsmessig og virker ikke å være tilpasset apparatets bruk. Selv på laveste styrke virker det hele direkte ubehagelig, rett og slett stikkende. Den gode, kriblende følelsen jeg var på jakt etter, fant jeg ikke.

Man kan nok ikke forvente mye fra et produkt til kr. 398,- men for meg var produktet ubrukelig. Man bør nok styre unna og legge på en fem-seks hundre kroner og gå for et annet produkt.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Shock Therapy Cock Strap - Stimulerer penis
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.