Sex fra Ah til Åh - Cecilie Kjensli - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Sex fra Ah til Åh - Cecilie Kjensli

kr 349
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
8661
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Sex fra Ah til Åh … er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier fra Cecilie Kjensli.

Boka gir svar på spørsmålene du lurer mest på: Hvordan få orgasme under samleie, eller i det hele tatt? Hvilke stillinger funker best? Hvordan gir jeg partneren uforglemmelig munnsex? Hvilke sexleketøy er deilige, og hvordan kan jeg introdusere dette i forholdet? Og hva i huleste gjør jeg når sexpartneren gjennom de siste 20 årene skal byttes ut med en ny?

Alt er skrevet med glimt i øyet. For sex skal jo være gøy! Boken er full av flotte illustrasjoner, og er en gave til alle som ønsker å få mest mulig ut av sexlivets gleder.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Sex fra Ah til Åh - Cecilie Kjensli

Anbefalt tilbehør til Sex fra Ah til Åh - Cecilie Kjensli

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Sex fra Ah til Åh - Cecilie Kjensli ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
MillyVanilly om Sex fra Ah til Åh - Cecilie Kjensli
Vurdering
Vi har denne boka liggende fremme og det er veldig nyttig! Plukker opp et tips eller to, snaker om det og tester med hverandre. Uhøytdelig og fint. Gode tips, skrevet på en kul måte!
D32 om Sex fra Ah til Åh - Cecilie Kjensli
Vurdering
Liker godt boka til Cecilie!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Sex fra Ah til Åh - Cecilie Kjensli
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!