Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Womanizer Week 20.05 - 26.05! Fri frakt på din neste Womanizer!Fri frakt på Womanizer til 26. mai!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Fifty Shades of Grey - 10 Days of Play Gavesett

kr 1 099
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
9392
 • 10 forførende sexleketøy og pirrende tilbehør
 • Variert utvalg, for de som ønsker mange opplevelser
 • Passer alle par!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Sexrevolusjonen er nå en julekalender! Svært begrenset antall!

Produktinformasjon

Fifty Shades handler om kvalitet, opplevelser og nytelse som setter varige spor i den som våger å utforske. Julekalenderen fra Fifty Shades of Grey er ikke bare full av overraskelser. Den er kimen til begjær, spenning og lysten du kjenner på i hele kroppen.

Tell ned dagene til jul eller åpne én luke hver dag i romjulen, for en ekstra deilig julehøytid!

Denne julekalenderen er for deg som er opptatt av deilige felles opplevelser med en partner og som jakter de øyeblikkene hvor tiden stopper og man må la kåtskapen ta overhånd! Kalenderen passer for alle, men den vil utfordre til å gå ut av faste rutiner og utforske nye fantasier. Er du klar?

10 Days of Play er løsningen for paret som ønsker en mindre adventskalender, eller som vil nyte romjulen på en helt ny måte. 10 ulike luker skjuler ti bestselgere fra Fifty Shades kolleksjonen.
10 Days of Play inneholder alt dere trenger for mye deilig nytelse. Esken er designet som en adventskalender med 10 ulike luker som hver inneholder et spennende produkt fra Fifty Shades of Grey-serien.

Alle produktene i esken passer i den flotte oppbevaringsposen i fløyelsmykt stoff, del gleden ved å åpne en ny luke sammen og utforsk mulighetene med de spennende produktene.

"Dette var en skikkelig godbit for par som trenger og ønsker å forandre sexlivet! Jeg ble overrasket over den høye kvaliteten og hva disse tingene faktisk gjør. Resultatet hos oss ble spennende og deilig sex, og ikke minst; Mye, MYE, mer sex. Jeg ble både inspirert og motivert til å utforske den mer sensuelle siden av meg selv. Leketøyene er skikkelig bra og det var så utrolig mye forskjellig. Denne traff blink hos oss".

- Pernille, produkttester

Gi en gave som inspirerer og pirrer fantasien! Åpne en luke hver dag, eller spar lukene til gode anledninger hvor dere begge har tid til å nyte hverandre.

Fifty Shades of Grey - julekalender

Fifty Shades of Grey-trilogien introduserte oss til en verden full av mørke hemmeligheter, begjær og ikke minst; bondage og sexleketøy. I samarbeid med forfatteren av Fifty Shades of Grey-trilogien E. L. James kommer en serie sexleketøy og bondage-produkter hentet fra Ana og Christians eventyr.

Anastasia og Christian Greys dampende hete fantasier blir dine egne med Fifty Shades of Grey julekalenderen. Kolleksjonen er basert på bok- og filmtrilogien som startet en revolusjon innen sensualitet og erotikk verden over. Høy kvalitet, eksklusivt design og fantastisk effekt kjennetegner produktene i denne serien.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

 • 10 ulike sexleketøy og tilbehør fra Fifty Shades kolleksjonen
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fifty Shades of Grey - 10 Days of Play Gavesett. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - 10 Days of Play Gavesett
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.