Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
200 kroner i rabatt ved kjøp over 500 kroner - bruk rabattkoden NYTDES23! Tilbudet gjelder kun ut søndag 11. desember!200 kroner i rabatt med NYTDES23 - kun tom. 11.12!
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Forundringspakke - Få 24, betal for 1!

kr 1 429
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
12942
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

TØMMESALG!
Din mulighet til å få ekstremt mye leketøy for pengene.

Produktinformasjon

Hvordan gjør man virkelig gode kjøp? Man må vite hva man ser etter! Nå har du muligheten til å skaffe deg 24 erotiske leketøy til en rekordlav pris, men tiden er knapp…

Mer enn 20 deilige leketøy til en verdi á 5000,-Denne erotiske samlepakken inneholder masse vibrerende leketøy , produkter du MÅ ha i nattbordskuffen, lett bondage, og noen ekstra forførende overraskelser.

Er du klar for årets morsomste og mest spennende gave? Erotikk, nytelse og felles opplevelser står i sentrum i Naughty & Nice Adventskalenderen fra EasyToys! Denne samlekassen er full av forskjellige gaver til ham, henne og par. Åpne en boks hver dag for den ultimate erotiske reisen, eller riv opp alle på én dag for en helaften dere aldri vil glemme!

«Jeg er overrasket over hvor stor effekt denne pakken hadde på sexlivet vårt! Bedre orgasmer, mer lidenskap og opplevelser som fremdeles gir oss gåsehud»
- Christine, produkttester

Denne erotiske samlepakken passer best for par eller single kvinner, men inneholder også flere produkter som vil glede mannen!

«Den er laget som en adventskalender, men i realiteten sitter du med over 20 sexleketøy som hver og en vil gi deg gåsehud. 9 stk vil jeg kategorisere som HELT RÅ, 7 er must-haves og 8 er produkter som hvert fall ga meg roser i kinnene..»
- Tonje, produktekspert


Instruksjoner for bruk:

- Eske nr. 1: De separat leverte batteriene må settes inn i hver sin retning. Plasser pluss- og minustegnene med tegnene på leken. Lukk leken, pass på at den er rett slik at den lukkes godt. Batteriet til fjernkontrollen leveres separat og skal settes inn med glatt side opp. Prøv å ikke berøre bunnen av batteriet. Hold deretter inne av/på-knappen på fjernkontrollen til produktet begynner å vibrere, hvoretter du kan bytte innstillinger.

- Eske nr. 4: ladepunktet er under håndtaket.

- Eske nr. 24: ladepunktet er på siden av den runde delen av leken, ved siden av strømknappen.

- Leker med magnetisk lader: sørg for at laderen er riktig koblet til lekens ladepunkt. Hvis den er riktig tilkoblet, tennes lyset.

- For å teste og/eller bruke produktet er det viktig at leken ikke er koblet til laderen.

- Emballasje: Årets innpakning er annerledes enn tidligere år. Kalenderen består nå av en indre boks omgitt av Naughty and Nice-omslaget. Innerboksen med innpakning vil bli levert i brun frakteske. Kalenderen er tettpakket inni.

Åpne emballasjen slik:
Åpne forsiktig toppen og bunnen av den brune forsendelsesboksen med en kniv eller en saks. Åpne deretter de limte sømmene på sidene av boksen ved å trekke dem opp med hendene. Du kan nå forsiktig fjerne kalenderen som helhet fra transportemballasjen.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Forundringspakke - Få 24, betal for 1!
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Forundringspakke - Få 24, betal for 1!. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Forundringspakke - Få 24, betal for 1!
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.