Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Platinumpakken

kr 1 499 kr 3 331
Spar 55%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
14281
 • 4 produkter til han!
 • 4 produkter til henne!
 • Du får med Womanizer Starlet!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Den ultimate pakken for utforskende par!

Produktinformasjon

Er du klar for å hete opp hverdagen og bruke fridagene dine til noe du kommer til å både leve lenge på, men også fantasere om helt til neste påske?

Med Nytelse.nos Platinumpakke vil du få alt du trenger til en heftig sexøkt! Med 4 produkter til menn, 4 til dame og et glidemiddel i tillegg får dere alt dere trenger til å gjørehverdagen om til et sexeventyr utenom det vanlige og får muligheten til å prøve ut litt nye ting!

Womanizer Starlet
Womanizer stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy. En liten hette i silikon plasseres over klitoris og trykkbølger sendes direkte mot alle 10.000 nerveendene samtidig. Dette vil gi følelsen av at noen suger på klitoris og man vil i tillegg oppleve en vibrerende følelse. Man unngår også følelsen av å bli overfølsom, noe som øker sjansen for multiorgasme!

FPPR. Engangshylse
Nyt en intens penisstimulering med denne engangshylsen fra FPPR! Takket være det diskrete designet og den kompakte størrelsen kan du enkelt ta dem med deg over alt.

Boners Vibrating Handjob Stroker
Boners Vibrating Handjob Stroker har et åpent design som passer alle med penis, den kraftige vibratoren gir intens stimulering med 10 ulike vibrasjonstyper. Strokeren holdes rundt penis for ekstra stimulering mens du drar den opp og ned eller bare holder den mot f.eks. frenulum, området rett på undersiden av penishodet.

Stay Hard - Classic Penispumpe
Enkel penispumpe med sikkerhetsventil og lengdemåler på hylsen. For å få fullt utbytte av en penispumpe må man barbere området rundt penis, samt benytte seg av et glidemiddel for å sørge for at det blir helt tett. Ønsker du å beholde ereksjonen lengst mulig anbefaler vi bruk av en penisring som settes på etter bruk av penispumpen. Pump ut luften i røret, merk at trykket ikke skal være så høyt som mulig - du skal ikke føle ubehag under bruk.

Stay Intense Vibrator med 10 funksjoner
Styrke og presisjon for de perfekte orgasmene! Stay Intense er vår mest effektive vibrator hittil, med en ekstra kraftig motor og hele 10 ulike funksjoner for variert og deilig stimulering.

Backdoor Bling Analplugg m/ Krystall Medium
Pynt rumpen med Backdoor Bling fra Stay-kolleksjonen! Denne analpluggen er laget i metall, med en pirrende akryl-krystall i enden som gjør sexen enda mer leken! Den eksta vekten som kommer med metall-leketøy gir deg en enda mer fyllende og deilig følelse. Dette gjør at denne pluggen er perfekt både til et pirrende forspill, eller som nattens hovedattraksjon!

Hard Limit G-spot Dildo
Nyt intens, dirkete stimulering mot g-punkt eller p-punkt med Hard Limit G-spot dildo. Den buede formen og de markerte tuppene gjør dette leketøyet til vår beste anbefaling når det kommer til intens stimulering av g-punkt eller prostata!

Boners Erection Cream
De spesielle ingrediensene til Boners Erection Cream hjelper til med å opprettholde ereksjonen din. Ved å massere penis regelmessig med kremen, blir hudvevet mykere og blodstrømmen inne i penis stimuleres. Det vil ta kortere tid før penisen din blir hard og ereksjonen din vil vare lenger.

Stay Wet vannbasert glidemiddel 100 ml
Stay Wet er et vannbasert glidemiddel som fungerer like bra til alle typer sex. Du får langvarig og effektiv glid, i tillegg er Stay Wet glyserolfritt for trygghet og økt nytelse. Stay Wet gir deg bedre sex!

Obs - esken er kun en illustrasjon og følger ikke med.

Spesifikasjoner

 • Gavesett fra Nytelse.no
 • For tekniske spesifikasjoner, se hvert enkelt produkt.
 • Obs! Esken følger ikke med.

Inkludert i esken

 • Womanizer Starlet
 • FPPR. Engangshylse - Nuppete Tekstur
 • Boners Erection Cream
 • Stay Wet vannbasert glidemiddel 100 ml
 • Boners Vibrating Handjob Stroker
 • Stay Hard - Classic Penispumpe
 • Stay Intense Vibrator med 10 funksjoner
 • Backdoor Bling Analplugg m/ Krystall Medium
 • Hard Limit G-spot Dildo
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Platinumpakken. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Platinumpakken
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.