Sex au Naturel - Aloe Vera Vannbasert Glidemiddel 30 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Sex au Naturel - Aloe Vera Vannbasert Glidemiddel 30 ml

kr 249
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12382
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Økt intimitet, redusert friksjon og lindrende effekt med magien til Aloe Vera!

Produktinformasjon

Vannbasert glidemiddel med fuktighetsgivende Aloe Vera. Sex au Naturel Aloe Vera inneholder kun naturlige ingredienser, og er dermatologisk testet og pH-optimalisert for bruk i intimsonen.

Aloe Vera er en av verdens mest allsidige ingredienser. Det er spiselig, har medisinske egenskaper, tilfører fuktighet og virker lindrende og beroligende på huden. Selv om det finnes over 240 ulike typer Aloe Vera er det bare én av dem - Aloe Vera Barbadensis - som gir den unike effekten vi fortjener.

Aloe Vera er kjent for sine antibakterielle og antifungale egenskaper, og nettopp det gjør den perfekt til intimprodukter som glidemidler. Sex au Naturel Aloe Vera kombinerer Aloe Vera Barbadensis med 100% naturlige ingredienser for en mykere og mer komfortabel følelse du kan nyte med god samvittighet.

Naturlige ingredienser kjennetegner Sex au Naturel fra Bijoux Indiscrets. Kvalitet på høyde med de mest eksklusive hudpleieprodukter og lang erfaring med seksuell velvære gir deg lindring som ikke forstyrrer din naturlige balanse.

Spesifikasjoner

 • Glidemiddel fra Bijoux Indiscrets
 • Volum: 30 ml
 • Holdbarhet: 3 måneder etter åpning
 • Ingredienser: Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Lactic Acid
 • Vegansk

Inkludert i esken

 • Sex au Naturel - Aloe Vera Vannbasert Glidemiddel 30 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Sex au Naturel - Aloe Vera Vannbasert Glidemiddel 30 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Sex au Naturel - Aloe Vera Vannbasert Glidemiddel 30 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
X
Norges mest solgte adventskalender for voksne - kun hos Nytelse.no!