Guilty Pleasure Håndjern i kunstlær - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Guilty Pleasure Håndjern i kunstlær

kr 498
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
1 på lager
11776
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Disse håndjernene fra BDSM-kolleksjonen til Guilty Pleasure er laget av vegansk skinn! De har to gullfargede metallspenner hver tilå justere størrelsen rundt håndleddene, og en D-ring for å feste den store doble låsekroken som fester mansjettene til hverandre. Du kan også bruke D-ringene og kroken for å feste håndjernene til møbler, annet BDSM-tilbehør eller for å feste på en kjetting.

Få fullstendig kontroll over din partner ved å binde hendene deres! Fest gjerne hendene på ryggen eller over hodet slik at du får fri tilgang til alle deres erogene soner og gi dem spennende nye følelser! Bruk gjerne sammen med et blindfold for ekstra kontroll og nytelse for suben!

Materialet som håndjernene fra Guilty Pleasure er laget av, mikrofiberskinn, er syntetisk skinn av høyeste kvalitet. En høyteknologisk simulering av kvalitetslær! Mikrofiberskinn simulerer strukturen til naturlig skinn ved å bruke bittesmå mikrofiber og polyuretanharpiks av høy kvalitet som råvarer. Syntetisk mikrofiberskinn er det beste læralternativet og den optimale lærerstatningen. Du vil ikke merke forskjellen og BDSM-økten blir absolutt like bra!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Guilty Pleasure Håndjern i kunstlær
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Guilty Pleasure Håndjern i kunstlær ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mie om Guilty Pleasure Håndjern i kunstlær
Vurdering
Lekre og sexy. Jeg følte meg så fin med disse på. Perfekt for litt frekkere lek.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Guilty Pleasure Håndjern i kunstlær
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!