Vidunderlig Sex - G-Punktet - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Myter, nytelse, fakta og inspirasjon Lær nye teknikker og triks, få hjelp av dedikerte eksperter til å oppnå det som sies å være kvinnens mest intense ekstase. OVIDIES EROTISKE VERDEN Franske Ovidie er en filosofistudent og feminist som utfordret den erotiske underholdningsbransjen med ambisjoner om å forandre det mannsdominerte synet på sex. Som 20-åring regisserte hun sin første film og ble den yngste regissøren av erotiske filmer i Europa. Året etter lanserte hun sitt feministiske manifest i den første i av alt åtte bøker som siden har spilt en avgjørende rolle for intellektualiseringen av brasjen.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Vidunderlig Sex - G-Punktet
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Vidunderlig Sex - G-Punktet. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Vidunderlig Sex - G-Punktet
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.